Nevjerovatna rješenja za sve događaje, prezentacije, radionice, koncerte (…) koja će sve posjetioce ostaviti bez daha.

PREDSTAVLJAJU

Zamislite da tokom koncerta, iz mora izranja ogromni zmaj koji bljuje vatru. Ili izložbu tokom noći na fasadama zgrada. Mislite da je nemoguće?

Uvjerićemo Vas u suprotno.

Nudimo 3D projekcije bilo kog objekta, holograme, multimedijalne instalacije, multimedijalnu kupolu, watershow; nezaboravan doživljaj koji će se dugo pamtiti. Možemo vam pomoći da sva dešavanja učinite posebnim i drugačijim bez obzira na njihov obim i sadržaje.

3D projekcije predmeta (haljine, auta, torti, ulaza, vrata…) učiniće neobičnim i posebnim svakodnevne predmete.

Waterscreen je posebna tehnika koja raspršivanjem kapljica vode stvara fenomenalnu 3d sliku visoke rezolucije. Ovaj animirani trodimenzionalni objekat bukvalno lebdi u vazduhu iznad vodene površine i može biti preko deset metara visok. Postoji mogućnost projekcije više vodenih slika u isto vrijeme. Nezaboravno!

Scenski hologrami i hologrami u bazenu nude neprevaziđen vizuelni doživljaj.

 

Hologrami i hologramske perezentacije su fantastičan način oživljavanja bilo koje prezentacije. Naročito ih preporučujemo za prezentacije na daljinu.

 

Jedinstvene u svom rangu, Cheoptics3600 hologramske piramide omogućuju hologramsku projekciju plutajućeg objekta u piramidalnoj staklenoj konstrukciji. Predmet je uočljiv i vidiljivi za svakog ugla čime se postiže 3D projekcija u prostoru.

 

Nezaboravno iskustvo, nestvarni vizuelni efekti 3D MApping, Flare, Dome projection… Samo najbolje!

Pogledaj sve prezentacije na jednom mjestu.